İsrail polisi Mescid-i Aksa Cami’nde namaz kılan cemaate baskın düzenledi. Baskında çok sayıda Filistinli yaralandı
İsrail polisinin Doğu Kudüs’ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa’daki cemaate saldırısında 178 Filistinli yaralandı.
İsrail polisi, Doğu Kudüs’ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa’daki Kıble Mescidi’nde yatsı namazı kılan cemaate karşı ses bombaları ve plastik mermi kullandı.
Öte yandan Mescid-i Aksa’nın içinde bulunduğu Eski Şehir bölgesinin Şam Kapısı ile Sahire Kapısında da İsrail polisi Filistinli gençlere saldırdı. Filistinli gençler ise taşlar ve cam şişelerle karşılık verdi.
Yoğun bir şekilde çevrede konuşlanan polis, Eski Şehir kapılarından kontrollü bir şekilde geçişlere izin verdi.